Tulumarka otkriva: Pogledaj kako izgleda Halloween u zagrebačkim klubovima!


NAJČITANIJE

Objavljeno 03.11.2015.

Ovog je vikenda sve bilo u znaku izrezbarenih bundeva, vještica i ostalih jezivih stvari koje se vežu uz najstrašniju noć u godini, a zagrebački klubovi su svojim Halloween partyjima odlučili pratiti tu shemu. Posjetili smo neke od njih i sada ti prenosimo dašak atmosfere...

PETAK, 30. LISTOPADA

Znali smo da ćemo u subotu imati pune ruke posla, zbog čega nismo previše šalabajzali gradom u petak i posjetili smo svega dva tuluma.

Prvi party na koji smo skoknuli  bio je Halloween 3rd Anniversary Reunion party u Aquariusu na Jarunu. Čagalo se do ranog jutra, a party je imao sve što jedan dobar party treba: odličnu mjuzu, balone, konfete, CO2 pištolje i hrpu ekipe. Neki su bili maskirani, dok su drugi maske čuvali za nadolazeću subotu. Sve u svemu, bilo je super.Cijelu galeriju iz Aquariusa možeš pogledati ovdje.

Nakon Aquariusa, skoknuli smo na ekskluzvno otvorenje novog kluba „Opera“ u samom centru grada u Petrinjskoj 4. Ni tamo nas nisu dočekale maske, ali je zato bilo obilje komada... Od plesačice do ekipe u klubu. A nije nedostajalo ni nekih poznatih faca.Cijelu galerije iz novootvorenog kluba Opera možeš pogledati ovdje.


SUBOTA, 31. LISTOPADA

Napunili smo se (što hranom, što cugom) i startali sa Halloween Partyjem u Kvaku. Maski, baš kao ni zgodnih cura, nije nedostajalo. Da se nas pita, neke bi od njih češće trebale izlaziti van u tom izdanju.Cijelu galeriju iz Kvaka možeš pogledati ovdje.

Iduća postaja nam je bio Moon Club u kojem su gostovali popularni Freemasons. Fokus je bio na samom gostovanju, tako da nismo zatekli previše maskirane ekipe, a oni koji su se odlučili maskirati, odradili su odličan posao. Ljepotica ni ovdje nije nedostajalo...Cijelu galeriju iz Moon Cluba možeš pogledati ovdje.

Skoknuli smo i do BBS-a da vidimo kakav se Halloween Party tamo održava i ostali smo ugodno iznenađeni. Dočekali su nas pun klub, odlična atmosfera, ali i neki provokativni i kontroverzni kostimi.Cijelu galeriju iz BBS-a možeš pogledati ovdje.

Idući na redu bio je H2O klub i Halloween party koji se tamo odvijao. Prva scena koja smu zatekli bio je ogroman red na ulazu, a kad smo ušli u klub, vidjeli smo i zašto je tome bilo tako. S pravom možemo reći da si je ekipa odavde dala najviše oduška oko kostima. I to ne samo ekipa koaj je došla u klub, već i osoblje kluba.Cijelu galeriju iz H2O možeš pogledati ovdje.

Zadnji klub za koji smo imali snage bio je Bamboo na Bundeku. Maske ovdje nisu bile toliko jezive. Dapače, bile su simpatične i dosjetljive. A i atmosfera je bila na nivou.Cijelu galeriju iz Bamboo-a možeš pogledati ovdje.

Iza nas je zabavan, ali i iscrpljujući vikend. Vraćamo se radnim obvezama i punjenju baterija kako bi i nadolazeći vikend odradili na nivou. Do tad prati Tulumarku na društvenim mrežama i dobivaj najnovije informacije vezane uz klupski život.

I za kraj donosimo i video koji je naša ekipa snimila na Halloween Partyju (by BSH Events) koji se u subotu održao u prostorijama Kineskog paviljona na Zagrebačkom Velesajmu.

Učitavamo video...


M.B.

(foto: Tulumarka)

Povezani sadržaj
Komentiraj