Tulumarka nagrađuje: Vodimo te na Novu godinu u Budvu!


NAJČITANIJE

Objavljeno 27.10.2015.

Tulumarka u suradnji s Collegiumom dijeli aranžman za doček Nove godine u Budvi za 2 osobe!

Znaš onaj osjećaj kad te netko pita „Gdje ćeš za Novu?“, a tebi zapne knedla u grlu jer nemaš ni najmanjeg pojma sve do zadnjeg trenutka? Mi znamo i nije nimalo ugodan. I želimo da ga i ti izbjegneš. Upravo zato (iako nas od 2016. dijeli više od dva mjeseca) ti želimo olakšati muke i omogućiti ti da već sad znaš gdje ćeš tulumariti za najluđu noć u godini.


U suradnji s renominiranom turističkom agencijom za mlade – Collegium, dajemo ti šansu da sebe i frenda (ili frendicu, to je na tebi) povedeš u Budvu na doček 2016.! Nagrada uključuje prijevoz, apartmanski smještaj i naravno – doček. Polazak je 30.12, a povratak 3.1, tako da ćeš u Budvi provesti puna tri dana, a osim sa svojom pratnjom koju sam/a odabereš, moći ćeš se družiti i sa stotinama mladih iz cijele Hrvatske. Vjeruj nam, Budva je definitivno HIT novogodišnja destinacija! Ako i nisi Zagreba, nije problem jer busevi također kreću i iz Splita, Rijeke i Pule. Detaljniji plan putovanja možeš pogledati ovdje.

Kako do nagrade? Nije kvantna fizika. Za početak ti treba Instagram i neka fotka iz izlaska. Da li je to klub, festival, studentski dom, nečiji stan ili parkić... Nebitno je. Zanima nas samo kako tulumariš. Digni fotku na Instagram i uz nju ubaci obvezne hashtagove: #CollegiumTulumarka i #BudvaNewYear, a mi ćemo već u petak odabrati sretnika ili sretnicu koje vodimo na ovo odlično putovanje. Pokaži kreativu i zadivi nas, a mi najboljeg Tulumarca ili Tulumarku zauzvrat vodimo u Budvu.

I naravno - pratite Tulumarku na Instagramu!

A ako se još koji od tvojih frendova odluči ići s vama, cijene i sve detalje puta može pročekirati na Collegiumovim stranicama.
Sretno svima!

Imamo dobitnicu! Redakciji Tulumarke bilo je stvarno teško odabrati tko je zaslužio ići u Budvu na Novu Godinu, bili ste kreativni, potrudili ste se i pokazali nam da tulumarite 24/7.. Presudio je doslovno jedan glas! Dobitnica je - dorica_t.

Dora nam je napisala da je svagdje bila, ali u Budvi još ne. Stoga Dora ne očekujemo ni više, ni manje nego čestitku za Novu cijeloj redakciji Tulumarke točno u ponoć! Javi nam se na kontakt@tulumarka.com radi dogovora oko preuzimanja nagrade.

A ostalima više sreće u idućem natječaju. Imamo još jedno putovanje, otkrit ćemo vam samo par hashtagova - party, skijanje, Francuska... ne zvuči loše, zar ne? Pratite nas, krećemo krajem tjedna! :)

M.B.
(foto: Collegium, Tulumarka)


Povezani sadržaj
Komentiraj