Produženi novogodišnji vikend u zagrebačkim klubovima: Evo kako je bilo i što smo snimili


NAJČITANIJE

Objavljeno 05.01.2016.

U 2016. godinu Tulumarkina je ekipa ušetala radno – okidajući fotke i bilježeći tako lude trenutke provoda. Obilaženje klubova nastavilo se i za vikend, a ovim vam povodom donosimo prvi novogodišnji "THE BEST OF". Uživajte!

Ludo i krcato bilo je na dočeku u Opera Clubu – komad do komada, odlična muzika i super svjetlosni efekti. Ne znamo je li do alkohola ili euforije, no neki su se malo zanjeli do te mjere da su išli preispitivati "prirodnost".

Cijelu galeriju iz Opere možeš pogledati ovdje.


Slična atmosfera vladala je i u Maredu. Svi koji su tamo čekali Novu, u nju su ušli sa stilom – uz dobru glazbu, klopu i odlične komade. Ljubavi i dobre vibre nije nedostajalo...
Cijelu galeriju iz Mareda možeš pogledati ovdje.


Krcato i zabavno je bilo i u Book Caffeu u kojem nismo bili jedini koji su okidali fotke...
Cijelu galeriju iz Book Caffea možeš pogledati ovdje.


Kao na maturalnoj večeri. Jedino tako može se opisati ovakav outfit ekipe koja je u 2016. ušla u H2O Clubu. Dečkima kapa dolje za obleku, a curama također sve pohvale.
Cijelu galeriju iz H2O možeš pogledati ovdje.


H2O Club bio je pun i na prvi dan 2016. na reprizi Nove Godine na kojoj je sveprisutne zabavljala Milica Todorović. Bez obzira na ružionu večer prije i možebitni mamurluk koji su preživjele, ovi su se komadi dotjerali kao da im je zadnji izlazak u pitanju. Tulumarka approves.
Cijelu galeriju iz H2O možeš pogledati ovdje.


Prvu subotu u Novoj Godini Green Gold Club odlučio je začiniti sočnim striptease show-om. Uspjeli su u svojoj namjeri i zagolicali maštu svih koji su se našli tamo.
Cijelu galeriju iz GGC-a možeš pogledati ovdje.


U Historyju nema labavo. Već u subotu ekipa je nastavila sa svima poznatom Chaggicom koja nije okupila samo Zagrepčane, već i daleke nam prijatelje. Atmosfera, kao i uvijek – čagičasta.
Cijelu galeriju iz Historyja možeš pogledati ovdje.

 
Tulumarilo se i u Teamu u kojem smo naišli na prizor koji nas je doslovno ostavio bez daha. A za to su vrijeme neki drugi okidali selfije...Cijelu galeriju iz Teama možeš pogledati ovdje.


Ako je suditi po startu 2016., pred nama je uzbudljiva i luda godina prepuna dobrih tuluma i odličnih provoda. S vama smo kao i do sada svaki vikend, a vi budite (ne)oprezni jer naši fotoaparati ponovno kreću škljocati od ovog vikenda, a škakljive fotke najviše volimo. Sve najbolje u 2016. godini želi vam cijeli #Tulumarka tim.

M.B.
(foto: Tulumarka)


Povezani sadržaj
Komentiraj