Nema labavo: Evo kako su izgledali blagdani u zagrebačkim klubovima!


NAJČITANIJE

Objavljeno 28.12.2015.

Tulumarkina ekipa neumorno je za blagdane obilazila zagrebačke klubove i marljivo škljocala fotićima. Odabrali smo 25 naj fotki, a u nastavku vam donosimo blagdanski "THE BEST OF". Enjoy!

Badnjak je u Kvaku započeo veselo. Dok su neki tulumarili u iščekivanju Božića, drugima se prispavalo. Ili je samo proradio alkohol...

Cijelu galeriju iz Kvaka možeš pogledati ovdje.


Odlična atmosfera bila je i u Operi u kojoj su nesumnjivo najviše pogleda privlačile atraktivne plesačice. Ma, prva liga!

Cijelu galeriju iz Opere možeš pogledati ovdje.


U Božić se veselo ulazilo i u Khala Baru.
Cijelu galeriju iz Khale možeš pogledati ovdje.


Na sam Božić, H2O je bio i više nego pun. Dok je to nekim komadima to bio samo običan izlazak, drugi su nabacili upečatljivu božićno-crvenu kombinaciju. Lajkamo!

Cijelu galeriju iz H2O možeš pogledati ovdje.


Pogledajte samo atmosferu iz Stotke. Fotke govore tisuću riječi – volimo blagdane jer volimo jedni druge.
Cijelu galeriju iz Stotke možeš pogledati ovdje.


Na Štefanje smo prvo svratili do Historyja u kojem smo po običaju zatekli zgodne i simpatične cure, ali i jednu neobičajenu scenu...
Cijelu galeriju iz Historyja možeš pogledati ovdje.


Iako još uvijek nije doba maskiranja i maškara, u Operi se na dan sv. Stjepana plesalo pod maskama.
Cijelu galeriju iz Opere možeš pogledati ovdje.


Green Gold Club nas ne prestaje uveseljavati outfitima svojih plesačica. Tako je bilo i na ovom Winter Wonderland – Ice Magic eventu, gdje je i atmosfea bila "čudesna".
Cijelu galeriju iz GGC-a možeš pogledati ovdje.


U Team Clubu započeo je "Alkoholni Maraton". Suvišno je govoriti koliko se nazdravljalo.


Cijelu galeriju iz Teama možeš pogledati ovdje.


H2O je bio zavidno pun baš kao i na sam Božić i po običaju je okupio zavidan broj zavidno zgodnih cura koje zadivno dobro ispadaju na fotkama.

Cijelu galeriju iz H2O možeš pogledati ovdje.


Svoje smo odradili i do Silvestrovog stajemo na loptu. Gledat ćemo se i u narednoj 2016. kad će naši fotoaparati i dalje okidati najbolje scene iz noćnog života u Hrvata, a uz to vam pripremamo i mnoštvo iznenađenja, tako da vam nema druge nego i dalje pratiti Tulumarku i vidjeti što se to velikog kod nas zbiva. I vjerujte nam, bit će tu za svakoga ponešto.
U Novoj Godini vam želimo puno uspjeha, sreće, zdravlja, novca, dobrih fotki, tuluma, izlazaka i zavidnih provoda. I ako partijate – očekujte i nas. Ipak smo mi #Tulumarka. Sve najbolje u Novoj!

M.B.
(foto: Tulumarka)


Povezani sadržaj
Komentiraj