Inspiraciju za najbolji vikend potraži u Tulumarkinom pregledu događanja!


NAJČITANIJE

Objavljeno 29.01.2016.

Tulumarka ti svakog petka servira najdetaljniji pregled događanja i pomaže u donošenju odluke oko toga u kojem se klubu najbolje partija...

Baci oko na najdetaljniji pregled događanja u Zagrebu i inspiriraj se po pitanju toga gdje treba zaružiti ovaj vikend, a za detalje o eventu klikni na njegov naziv.

PETAK, 29. SIJEČANJ


History će ovog petka na BoomBoxu ekipu rasplesati Oldies But Goldies (iliti evergreen) hitovima. Ako želiš biti dijelom ovog ludog putovanja kroz vrijeme i đuskati na najbolje hitove daljnje i bliže prošlosti, prijavi se na History Guest List. Upad je 20 kn, no ako si na Historyjevom popisu i dođeš do 01 h, imaš pravo na konzumaciju pića u toj vrijednosti.

U Opera Clubu održava se Fabric Friday u suradnji sa ĐIROM po Zagrebu i to nakon održane Noći Muzeja. Savjetujemo ti da skokneš do kluba jer ako je suditi po nekim hintovima koje smo dobili, posrijedi bi mogao biti 3D party. Dođi i čekiraj. Upad je 20 kn u pretprodaji ili 25 na licu mjesta.

Odmah do – u Ritz Clubu – održava se Muzej Lutaka. I logično je da na Noć Muzeja sve bude u znaku muzeja.

U Vipu se od 23 h i dalje izbija siječanjska depresija. Antidepresivni party stajat će te 20 kn, što je i dalje jeftinije od specijalističkog liječenja.

Pepermint je rezerviran za Fresh Funk. Čaga se od 22 h uz upad od 25 kn pri čemu do 01 h za cijenu jednog piva dobivaš dva.

Na Jarun, točnije u The Best u gostovanje dolazi Marina Visković. Početak je u 23 h uz free upad.

Kvak bi mogao biti prepun komada u štiklama, budući da je na repertoaru High On Heels Party.

U Shock Show Industryju možeš se prepustiti terapijskom djelovanju bučne masaže uz Vindon Havin', dok se u Museumu Katran održava Back 2 DISCO. Na ove, ali i još 2 floora možeš upasti za svega 25 kuna. Vrata se otvaraju u 23 h.

I ljubitelji underground scene došli su na svoje.

U DEPO klubu od 23 h na dalje traje Tech D House uz čak četiri DJ-a za koje je potrebno izdvoiti 20 kn. Cure ulaze free do 00:30 h.

Super Super sprema Super Super Jam. Žurka starta u 23 h uz donaciju od 20 slavuja. Ili 10 tuna. Ili 4 mrka. Ili 2 Juraja Dobrile. Ili jedan jednog Jelačića. Uglavnom, shvatili ste, ali ne savjetujemo ti pojavlivati se na ulazu sa previše siće.

U Aquariusu se sprema Trance 2 Gravity uz tri imena koja će se izredati za DJ pultom. U stanje transa možeš ući od ponoći na dalje.

Taboo Club će s početkom u ponoć ugostiti Evil Eddie Richards-a.

Mastersom će odjekivati d'n'b zvukovi Liquosphere uz instrumental live izvedbe . Početak je u 23 h, a upad je 40 kn do ponoći i 50 kn nakon.

Sirup sprema još jednu u nizu Fonetika, a na ovoj nastupa Idealist uz support još tri imena. Upad je 50 kn cijelu noć, a start je u 01 h.

I ljubitelji koncerata i live svirki imaju gdje.

Zagrebački Velesajam okupirat će Brijačnica – veliki koncert s nekoliko odličnih izvođača kao što su Majke, Kawasaki 3P, Partibrejkers i drugi. Event je dvodnevni i upad za jedan dan iznosi 70 kn, a za oba 90.

U Green Gold Clubu nastupit će Hari Rončević. Slušati ga možeš za 30 kn u pretprodaji ili za 40 kn na dan koncerta.

U Tvornici Kulture Auguste će održati promociju svog novog albuma. Ulaz je od 21 h uz simboličnu cijenu ulaznice od svega 20 kn.

U Vintage Industrial Baru Deca iz vode održat će EKV Tribute. Početak je u 22 h, a ako si student(ica), upadaš za samo 10 kn.

Sax će na 29. Cooganju zagrijati WhattaBand & FuSnoTe. Cuga je na akcijskim cijenama, a upad svega 10 kn.

Možeš pjevati samo otvarajući usta bez ijednog ispuštenog tona? Zaleti se do KSET-a na Lyp Sync Battle. Upad je smiješno mal - 5 ili 10 kn.

U IN Baru nastuppa Kočani Bend, a upad je free.

U Bikers Beer Factory stižu The Bullfrogs koji skidaju blues-rock stvari. Ulaz je od 22 h.

U Žapcu će live svirkom svepristune zabavljati Apokalipso Band.

U Booze & Blues stižu Worih Blues. Ulaz je od 21 h na dalje.

Ako si u blizini Velike Gorice i Stotke, i tamo možeš skoknuti na nastup EUROArt Banda.


SUBOTA, 30. SIJEČANJ


History sprema Chaggicu: Latino Party, a ako želiš chaggati na latino ritmove, prijavi se na History Guest List. Upad je 20 kn, no ako si na Historyjevom popisu i dođeš do 01 h, imaš pravo na konzumaciju pića u toj vrijednosti.

Ako dođeš u Vip na Bad Gal Riri osim što ćeš se dobro zabaviti, imaš priliku osvojiti i dvije ulaznice za Rihannin nastup u Beču. Upad je 20 kn s početkom u 23 h.

Opet se ruži u Hollywood Vanity Clubu, a ovog je puta Ružiona na temu Photoshopa. Kao i obično, traje akcija boca + boca džabe! Upad je od 23 h.

Pepermint na Discobolu obećava najbolji subotnji tulum u gradu. Start je u 22 h, a upad je 25 kn.

Svi znaju za Tinder, koristili ga ili ne. Prekini 'svajpat' po mobu i 'dosvajpaj' samog/samu sebe do Moon Cluba na Official Tinder Party s početkom u 23 h.

U Kvaku je Južnjačka Party. Pametnom dosta.

Green Gold Club izbrijava shemu Divljeg Zapada na Wild Wild West Partyju koji počinje u 22:30 h.

Shock Show Industry radi Inventuru Članstva, dok se u Museumu Katran održava Beat It sa DJ Shekom. Ulaznica za oba 'kluba' i još dva dodatna floora iznosi 25 kn, a u klub možeš ući od 23 h.

I u subotu će na nekoliko lokacija u Zagrebu odjekivati underground zvukovi.

U DEPO klubu nastupit će Dario Sorano uz support čak četiri imena. Ulaznice se nabavljaju po cijeni od __ kuna, a klub vrata otvara u 23 h.

Četiri će imena vrtiti mjuzu i na Abyysu u Aquariusu na Jarunu s početkom u ponoć.

Taboo Club preuzima Jan Kinčl Zero sa startom u 00:00 h.

U Mastersu se održava KUSS koji okuplja tri imena. Upad je 40 kn do ponoći i 50 kn nakon.

Upad na Sirupovo Trenje je 30 kn all night long a za all night long čagu se brinu 3 DJ-a.

Ima i tu i koncerata i live svirki.

Drugi dan zaredom, Zagrebački Velesajam okupirat će Brijačnica – veliki koncert s nekoliko odličnih izvođača kao što su Majke, Kawasaki 3P, Partibrejkers i drugi. Event je dvodnevni i upad za jedan dan iznosi 70 kn, a za oba 90 kn.

Prti Bee Gee, Kiša Metaka i High5 tri su od pet bendova koji d 21 h na dalje preuzimaju pozornicu Tvornice Kulture. Upad je 50 kn, a na dan događanja 70 kn.

U Vintage Industrial Baru održat će se Pearl Jam Tribute by Jeremy's Alive. Start je u 22 h, a ako si student(ica) upad je svega 10 kn.

U Bulldogu će besplatno nastupiti Soul Shadows.

Metropolis Club svojom će live svirkom zabavljati The Answer & Mnogi Drugi. Ulaz je od 22 h na dalje.

Bikers Beer Factory posjetit će Pulsrock band koji obećava preko tri sata domaćih i stranih hitova.

U Hard Placeu sprema se Broken Rockers In Memoriam Lemmy event. Upad je 20 kn.

U Booze & Blues Baru nastupit će Falschpillers.

Upad u Spunk je besplatan a na repertoaru je treći Metronome. U DJ setovima možeš očekivati mnoštvo (a kad kažemo mnoštvo onda to fakat i mislimo) odličnih izvođača.

Desetljeće sreće obilježilo je Sax, budući da se slavi 10 Godina Breskvanja.

U KSET-u će nastupiti One Piece Puzzle i Multietnička Atrakcija. Karte u pretprodaji su 35 kn, a na samom ulazu 10 kn više.

Kao i obično, prijedlozi su ovdje i nemaš isprike za ostanak kod kuće za vikend. Pronađi event koji ti najviše paše i uživaj kao da sutra ne postoji. Ugodan i zabavan vikend želi ti cijeli #Tulumarka tim.

M.B.

(foto: Tulumarka)Komentiraj